Vëllazëria muslimane – Amër Halid

Autor:          Amër Halid
Titulli:          Vëllazëria muslimane
Përktheu:     Dr. Musli Vërbani
Korrektor:    Burim Bunjaku
Formati:       4.7 x 6.7
Faqe:           28
Botues:        Botues Privat
Viti:             2006
Vendi:          Kaçanik

Vëlla !
Largoje urrejtjen e zemrës tënde ndaj umetit. Dëshiroj që me këtë fjalë të mbjellë tek ti të mirën dhe dashurin vëllazërore vetëm për Allahun. Dëshiroj që ta zgjeroj dhe ta liroj gjoksin dhe të jetosh me muslimanët si në një shtëpi të vetme, në një banesë të përbashkët dhe të vetme, në një qytet të përbashkët dhe të vetëm, në një regjion të përbashkët dhe të vetëm, dhe në të gjitha anët e botës Islame.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakSuperfuqia në Allahun – Amër Halid
Artikulli tjetërVëllazëria në Islam dhe zemra e shëndoshë – Amër Halid