Pyetje dhe përgjigje në lëmine e Akidës – Mahmud el-Masrij

Autor:             Mahmud el-Masrij
Titulli:             Pyetje dhe përgjigje në lëmine e Akidës
Përktheu:        Lulëzim Kabashi
R. gjuhësor:    Faruk Proshi
Formati:          8.5 x 11
Faqe:              370

Dijeni, Allahu na dhashtë sukses, se obligohet secili musliman dhe muslimanë që ta mëson Akidën islame (besimin islam), ta kupton atë dhe të vepron me të, pastaj ta mëson atë që e shkatërron këtë akide (besim) prej kufrit dhe shirkut.Thotë Allahu i Madhëruar: “Atëherë, dije se nuk meriton të adhurohët me meritë dikush tjetër pos All-llahut, kërko falje për mëkatin tënd, për të besimtarëve e të besimtareve, All-llahu e di për lëvizjet tuaja (për veprat) dhe për vendin tuaj. (Muhamed :19)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakThënje për Muhammedin a.s. – Tolstoi
Artikulli tjetërPse mbulesa – Ahmed ibn Isma’il