Thirrja jonë – Muhammed Nasiruddin el-Albani

Autor:             Muhammed Nasiruddin el-Albani
Titulli:             Thirrja jonë
Përmblodhi:     Ali Hasen AbdulHamid
Përktheu:        Unejs Murati
Recensent:      Abdulmelik – Besfort Maxhuni
R. gjuhësor:    Sylë Dinaj
Formati:         8.5 x 11
Faqe:             45
Botues:          Udhëzimidhedrita.net
Viti:               2007
Vendi:            Jordan

Qëllimi i përkthimit të këtij libri, edhe pse është botuar më herët por me një version të shkurtër, është që muslimanët e këtyre trojeve,e në veçanti ata që pretendojnë se thërrasin në rrugën e Allahut, të kenë njohuri se si realizohet thirrja e pastërt e sendërtuar në baza të shëndosha nga Kurani, Sunneti në pajtim me të kuptuarit e të parëve tonë të mirë-selefus-salih.
Libri në fjalë është një ligjeratë e mbajtur në një tubim me Imam Albanin, e që më pastaj për shkak të dobive të mëdha që ngërtheu kjo ligjeratë,nxënësi i dalluar i imam Albanit, Ali Ibën Hasen Ibën AbdulHamid-Allahu e shpërbleftë-bëri renditjen dhe titërat, derisa u krijua kjo vepër.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [2.94 MB]

Artikulli paraprakMbi rrugën e të parëve tanë – Abdulkadër Arnauti
Artikulli tjetërKurani Fisnik – përkthimi i Hasan Nahit