Të mendosh thellë – Harun Jahja

Autor:          Harun Jahja
Titulli:          Të mendosh thellë
Përktheu:     Hasan Hamza
Recensent:   Kujtim Ereqi
R. gjuhësor: Edvin Cami
Formati:       8.5 x 11
Faqe:           83
Botues:        Furkan ISM
Viti:             2003
Vendi:          Shkup

Me të vërtetë, në krijimin e qiejve dhe tokës, në ndërrimin e ditës dhe të natës, ka argumente për njerëzit me mendje të shëndoshë. Të cilët e përmendin Allahun me përkujtim, kur janë në këmbë, kur janë ulur, kur janë të shtrirë dhe mendojnë rreth krijimit të qiejve e të tokës (duke thënë):
“Zoti ynë, të gjitha këto nuk i krijove kot. I lartësuar qofsh Ti! Ruajna prej dënimit të zjarrit!” (Sure Ali Imran: 191)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprak Ta mësojmë Islamin tonë – Harun Jahja
Artikulli tjetërZgjedhja e vlerave të Kuranit – Harun Jahja