Të drejtat e Allahut mbi Robërit e Tij – Rabi’a ibn Hadij el-Medkhalij

Autor:           Rabi’a ibn Hadij el-Medkhalij
Titulli:           Të drejtat e Allahut mbi Robërit e Tij
Përktheu:      Jeton Shasivari
Recensent:    Alban Malaj
Formati:        8.5 x 11
Faqe:            39
Botues:         Selefi.org

“O njerëz! Frikësojuni Zotit tuaj, i cili ju krijoi prej një njeriu, ndërsa prej tij krijoi bashkëshorten e tij, kurse prej këtyre dyve krijoi shumë meshkuj dhe femra. Dhe frikësojuni Allahut, me Emrin e të Cilit ju kërkoni të drejtat e ndërsjella dhe ruajini lidhjet farefisnore. Se vërtet, Allahu është përherë Mbikëqyrës mbi ju.” (En-Nisa, 1)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakNektari i vulosur i Xhennetit – Safijjur-Rrahman el-Mubarekfuri
Artikulli tjetërDialogu obligim hyjnor – Mr. Qani Nesimi