Sunetet e Neglizhuara në Ramazan – Muhammed Nasiruddin el-Albani

Autor:         Muhammed Nasiruddin el-Albani
Titulli:         Sunetet e Neglizhuara në Ramazan
Përktheu:    Jeton Shasivari
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          25
Botues:       Selefi.org
Viti:            Qershor 2015

“O ju që keni besuar! Ju është bërë obligim agjërimi, ashtu si u ishte obliguar atyre para jush, që të mund të bëheni të devotshëm.”
Në këtë ajet – ashtu siç e kuptojnë të gjithë ata që janë të pranishëm – Allahu, i Plotfuqishëm dhe i Madhëruar, e njofton Umetin e Muhamedit, lëvdata dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi të dhe familjen e tij, për atë që ia ka zbritur Pejgamberit të Tij, lëvdata dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi të, në këtë ajet, se Allahu ua ka obliguar atyre agjërimin ashtu siç ua bëri obligim popujve që ishin para nesh.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakDritaret e së vërtetës – Seid Nursi
Artikulli tjetërPanorama e Ramazanit – Ulvi Fejzullahu