Rreziku i nuskave (hajmalive) – Ali Jahja el-Haddadij

Autor:           Ali Jahja el-Haddadij
Titulli:           Rreziku i nuskave (hajmalive)
Përktheu:      Besmir Cacani
Recensent:    Emine Ago
Formati:        8.5 x 11
Faqe:            10
Botues:         Selefi.org

“Thuaj: “Unë nuk mundem t’ju bëj ndonjë dëm e as t’ju sjell ndonjë dobi.” [El Xhinn: 21].
Allahu i Lartësuar urdhëron robin dhe të dërguarin e Tij, Muhamedin sal-lAllahu alejhi ue sel-lem që t’i lajmërojë njerëzit se ai nuk posedon për veten e tij, dhe as për të tjerët dëm apo dobi. Nëse Muhamedi sal-lAllahu alejhi ue sel-lem nuk ka patur nën posedim gjë prej tyre, a mund të mendohet se ndokush tjetër nga krijesat ka në dorë gjë? Kurrsesi!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakParime të Menhexhit që duhet t’i dijë çdo Selefij – Ahmed ibn Umer Bazmul
Artikulli tjetërDispozitat e therjes së kurbanit – Muhammed el-Uthejmin