Rezultati i diturisë është vepra – Dr. Abdurrezak ibn Abdulmuhsin el-Bedr

Autor:        Dr. Abdurrezak ibn Abdulmuhsin el-Bedr
Titulli:        Rezultati i diturisë është vepra
Përktheu:   Jeton Bozhlani
Formati:     8.5 x 11
Faqe:         20
Botues:      Selefi.org

Është mjaft e dukshme dhe e qartë pozita e lartë e diturisë në fenë tonë të pastër. Ajo është një themel nga i cili duhet filluar, Ngase s’mund të zbatohet sheriati e as të realizohet nënshtrimi i plotë ndaj Allahu pëveç se me dituri. Pra ajo është një themel i domosdoshëm dhe nga ai duhet nisur para të gjitha tjerave, siq thotë Allahu në këtë ajet: “Dije se nuk meriton të adhurohet me të drejtë askush përveç Allahut! Kërko falje për gjynahun tënd dhe për besimtarët e besimtaret!.” këtu, Allahu filloi më së pari duke përmendur diturinë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakSorkadhja e vetmuar – Engin Nigar
Artikulli tjetërAteizmi – studim kritik – Salih es-Sindi