99 Emrat e bukur të Allahut – Mexhid Yvejsi

Autor:             Mexhid Yvejsi
Titulli:             99 Emrat e bukur të Allahut
Redaktor:        Daut Ibrahimi
Recensentë:    Ali Sylaj
                      Sokol Plakolli
Formati:          11 x 8.5
Faqe:              58
Botues:           Privat
Viti:                Janar 2010
Vendi:             Gjakovë

Eshtë me rëndësi jetike të kuptojmë se në çka besojmë, se çka adhurojmë. Celësi për të njohur Allahun, Krijuesin, Zotin, Hyun apo të madhin Perëndi, i Cili është Një, gjendet te Shpalljet Hyjnore dhe kjo njohuri për krijesat njerëzore është më e madhja fitore…
Allahu është Një. S’ka zot tjetër përveç Tij. Ai është Një, është kudo në gjithësi, në çdo anë. Krijuesi quhet Allah në Bibël, siç quhet Allah edhe në Kur’an.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakRespektimi i dijetarëve dhe përfitimi nga dija e tyre – Abdulmuhsin ibn Hamed el-Abad
Artikulli tjetërPlanprogrami i edukimit të fëmijës në bazë të Kuranit Fisnik – Muhamed Ibrahim Selim