Rendi Familjar në Islam – Muhammed Aman el-Xhamij

Autor:         Muhammed Aman el-Xhamij
Titulli:         Rendi Familjar në Islam
Përktheu:    Um Akil
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          45
Botues:       Selefi.org

Vërtet, thirrja Islame ka sfera të larmishme dhe metoda të ndryshme. Prej metodave të saj është edhe mbajtja e seminareve dhe konferencave të cilat mbahen prej mendimtarëve dhe fukahave Muslimanë, që të kurojnë problemet e kohës dhe të refuzojnë dyshimet që hidhen rreth Islamit dhe akijdes së muslimanëve dhe t’u sqarojnë njerëzve që kanë nevojë për sqarim, shtyllat e fesë Islame në të gjitha fushat e jetës – e sa të shumtë janë ata që kanë nevojë për sqarim – në mënyrë që njerëzit të jenë të qartë rreth çështjeve të fesë dhe dynjasë së tyre dhe kjo bëhet nën dritën e Kur’anit dhe Sunetit, që njerëzit të dalin prej errësirës në dritë. Nuk mund të dilet prej errësirës së injorancës dhe xhahilijetit, vetëm se duke kuptuar Kur’anin dhe Sunetin dhe pikërisht kjo është detyra e të Dërguarve, ‘alejhimus-salatu ues-selam.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakShpirti i Islamit – Muhammed Asad
Artikulli tjetërAgjërimi – Edukatë dhe vetë-ngadhnjim – Muhammed Abdullah Draz