Argumentet e Teuhidit – Muhammed ibn Abduluehab

Autor:         Muhammed ibn Abduluehab
Titulli:         Argumentet e Teuhidit
Përktheu:    Alban Malaj
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          46
Botues:       Selefi.org
Viti:            2012
Vendi:         Mekë, Arabi Saudite

Pyetje 1: Kush janë tri parimet themelore që njeriu e ka detyrë t’i mësojë?
Përgjigje: Robi duhet të ketë dije rreth Zotit të tij, Fesë së tij dhe Pejgamberit të tij, Muhamedit (sal-lAllahu ‘alejhi ue sel-lem).

Pyetje 2: Kush është Zoti yt?
Përgjigje: Zoti im është Allahu, Ai i Cili me mirësitë e Tij më ka rritur mua dhe çdo gjë që egziston. Është i Adhuruari im, pos të Cilit s’ka të adhuruar tjetër me të drejtë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakPozita e Sunetit dhe ndikimi i dijetareve te Sunetit tek njerezit – Muhamed bin Hadij el Medkhalij
Artikulli tjetërBesimi i Ehli Sunetit – Muhammed el-Uthejmin