Personaliteti shembullor i Muhammedit alejhis-selam – Osman Nuri Topbash

Autor:            Osman Nuri Topbash
Titulli:            Personaliteti shembullor i Muhammedit alejhis-selam
Përktheu:       Nasir Rexhepi
Recensent:     Islam Dizdari
Formati:         5.4 x 7.9
Faqe:             184
Botues:          Progresi Botime
Viti:               2006
Vendi:            Shkodër

Ja si e përshkruan Allahu i Lartë, Zotëriun tonë, Profetin Fisnik Muhamedin (a.s.):
“Ty të dërguam vetëm si mëshirë për të gjithë krijesat” (el-Enbija, 107).
“O Ti Profet, Ne të dërguam ty dëshmues lajmëtar, pagëzues e qortues. Dhe me urdhrin e Allahut, thirrës për në rrugën e Tij, dhe pishtar ndriçues.” (el-Ahzab, 45-46)
“(O Muhamed) Pa dyshim ti do të keshë shpërblim të pandërprerë! Vërtet ti je në shkallën më të lartë të moralit” (el-Kalem, 3-4)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakOsmanët – Osman Nuri Topbash
Artikulli tjetërPika eliksiri – Osman Nuri Topbash