Pasimi – Dr. Vehbetu Zuhejli

Autor:           Dr. Vehbetu Zuhejli
Titulli:           Pasimi
Përktheu:      Dr. Musli Vërbani
Korrektura:    Burim Bunjaku
Formati:        6.7 x 9.5
Faqe:            72
Botues:         Botues Privat

Në çdo shoqëri ekzistojnë dijetarë të caktuar për një çështje të caktuar, e që pastaj njerëzit i pasojnë dhe i shfrytëzojnë idetë e tyre, veprojnë me idetë e tyre dhe rezultatet e punës së tyre. Kështu është çështja e të kuptuarit të sheriatit islam. Kemi muxhtehidë të cilët paraqesin të arriturat e tyre shkencore, ashtu siç kemi pjesën më të madhe të cilët pasojnë dijetarët eminent. Pasi që kam sqaruar çështjet të cilat ndërlidhen me ixhtihadin, më duhet të ndriçoj edhe çështjen e pasimit. Për pasimin dhe fetvanë do të flas në Temat si në vijim: …

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [457.22 KB]

Artikulli paraprakParimi i interesit – Dr. Vehbetu Zuhejli
Artikulli tjetërPërpilimi i ligjeve prej teksteve të sheriatit – Dr. Vehbetu Zuhejli