Parimet e besimit Islam – Ismail Bardhoshi

Autor:           Ismail Bardhoshi
Titulli:           Parimet e besimit Islam
Recensent:    Azem Bardhoshi
Formati:        A6
Faqe:            43
Botues:         Xhamia Yzberisht
Vendi:           Tiranë, Shqipëri

Ky material ribotohet pas rishikimit dhe krahasimit të tij me origjinalin (Libri “Tri parimet”). Në botimin e mëparshëm u vunë re pjesë të shtuara, që nuk gjendeshin tek origjinali, të cilat u lanë ashtu siç ishin. Paraqitja e parimeve të besimit Islam në formë pyetje përgjigje është shumë praktike për mësimin, kuptimin dhe rrënjosjen e tyre.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakSherh usul es-Sunnah – Rabia ibn Hadi el-Medkhalij
Artikulli tjetërVendimi i Islamit për lënësin e namazit – Muhammed Nasiruddin el-Albani