Objektivat e sheriatit – Dr. Vehbetu Zuhejli

Autor:           Dr. Vehbetu Zuhejli
Titulli:           Objektivat e sheriatit
Përktheu:      Dr. Musli Vërbani
Korrektura:    Burim Bunjaku
Formati:        6.7 x 9.5
Faqe:            28
Botues:         Botues Privat

Objektivat e sheriatit janë koncept dhe qëllime të cilat Ligjvënësi i parasheh te të gjitha ligjet ose në të shumtën e tyre, ose është pikësynim i sheriatit, dhe janë sekretet të cilat i ka vendosur Ligjvënësi në secilin ligj prej ligjeve. Mësimi i saj është çështje e domosdoshme në çdo kohë për të gjithë njerëzimin, për muxhtehidin të cilit i nevojitet për të përpiluar ligje dhe për t’i kuptuar tekstet, ndërsa për jomuxhtehidin që të mësoj sekretet e ligjësimit.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [264.45 KB]

Artikulli paraprakMasat ligjore – Dr. Vehbetu Zuhejli
Artikulli tjetërParimi i interesit – Dr. Vehbetu Zuhejli