Masat ligjore – Dr. Vehbetu Zuhejli

0
422

Autor:         Dr. Vehbetu Zuhejli
Titulli:         Masat ligjore
Përktheu:    Dr. Musli Vërbani
Formati:      6.7 x 9.5
Faqe:          46
Botues:       Botues Privat
Viti:            2017
Vendi:         Kaçanik

Këtë temë do ta sqarojmë si në vijim:
– Definicioni;
– Dallimi në mes të masës ligjore dhe bazës ligjore;
– Llojet;
– Mendimet e dijetarëve;
– Analiza e boshtit tematik;
– Çka rezulton prej mjeteve dhe masave ligjore.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko