Nevoja jonë për kërkimfalje nga Allahu – Nasir bin Hamad El-Fehdi

Titulli:             Nevoja jonë për kërkimfalje nga Allahu
Autor:             Nasir bin Hamad El-Fehd
Përktheu:       Abdullah Arnauti
Botimi:           I parë
Përgatitja:     Enter-Design
Viti:                Tiranë 2021

Falënderimi i takon Allahut, mëshira dhe paqja e Allahut qofshin për të Dërguarin e Tij, dhe pastaj:

Në Sahihun e Buhariut është vërtetuar transmetimi nga Ebu Hurejrah (Allahu qoftë i kënaqur me të!), se i Dërguari i Allahut (صلى الله عليه وسلم), ka thënë: “Pasha Allahun, vërtetë unë kërkoj falje prej Tij dhe tek Ai pendohem më shumë se shtatëdhjetë herë gjatë ditës.”

Imam Muslimi transmeton nga el-Egarr el-Muzeni (Allahu qoftë i kënaqur me të!), se i Dërguari i Allahut (صلى الله عليه وسلم), ka thënë: “O ju njerëz, pendohuni tek Allahu dhe kërkoni falje prej Tij! Vërtetë unë pendohem tek Ai njëqind herë gjatë ditës.”

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakRAPSODI RAMAZANI – Festë e përditshme me poezi, lutje dhe përzgjedhje të vargjeve Kuranore nga Linda ‘’Ilham’’ Barto
Artikulli tjetërDhjetë rregulla për qëndrueshmëri në fe – Abdurrezak El Bedër