Mrekullia numerike e besmeles – Hafiz Abduddaim el-Kahiil

Autor:           Hafiz Abduddaim el-Kahiil
Titulli:           Mrekullia numerike e besmeles
Përktheu:      Armend Shabani
Recensent:    Osman Abazi
Formati:        8.5 x 11
Faqe:            121
Botues:         Xhamia “Hasan Emin”

All-llahu i Madhëruar thotë:
“Ne me madhërinë Tonë e shpallëm Kur’anin dhe Ne gjithsesi jemi mbrojtës të tij” [El-Hixhr: 9]
“E në qoftë se jeni në dyshim në atë që Ne ia shpallëm gradualisht robit tonë, atëherë silleni ju një kaptinë të ngjashme si ai (Kur’ani) dhe thirrni (për ndihmë) dëshmitarët tuaj (zotat) pos All-llahut, nëse jeni të sinqertë (në thëniet tuaja se Kur’ani nuk është prej Zotit). E mos e paçit bërë (deri më tash), e as që do ta bëni kurrë (edhe në të ardhmen), atëherë ruajuni zjarrit, lëndë e të cilit janë njerëzit dhe gurët, që është i përgatitur për mosbesimtarët” [El-Bekareh: 23-24]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [2.50 MB]

Artikulli paraprakEdukata fetare e morale – Haki Sharofi
Artikulli tjetërÇelësi i Tokës së Paqes me Vërtetimin e Dy Dëshmive të Islamit – Hafidh ibn Ahmed el-Hakemij