BallinaKuranTregime dhe literaturë

Tregime dhe literaturë

Marrja e kuranit si udhërrëfyes – Harun Jahja

Autor:    Harun Jahja Titulli:    Marrja e kuranit si udhërrëfyes Formati: 8.5 x 11 Faqe:     49 (Thuaj) “A pos All-llahut të kërkoj unë gjykatës (mes meje dhe juve)? Kur Ai është që ua zbriti Librin që qartëson çdo gjë?” Atyre që u dhamë Librin e dinë se ai (Kur'ani) është i...