Mashtrimet e shejtanit – Dr. Omer el-Eshkar

0
3759

Autor:       Dr. Omer el-Eshkar
Titulli:       Mashtrimet e shejtanit
Formati:    A5
Faqe:        82
Botues:     Sh.B. Sira

Armiqësia në mes njeriut dhe shejtanit është më rrenjë të thella, historia e saj kthehet në ditën në të cilën Allahu krijoi Ademin ende pa i dhuruar shpirtin. Transmeton Muslimi nga Enesi radiAllahu anhu se Muhammedi sal-lAll-llahu alejhi ve sel-lem tha: “Kur Allahu e krijoi trupin e Ademit në Xhennet, e la ashtu një kohë sa Ai dëshiroi, Iblisi filloi t’i afrohet e të shikojë se ç’është ai, kur e pa se është i zbrazët, e kuptoi se është një krijesë labile”.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko