Ligjet e sheriatit – Dr. Vehbetu Zuhejli

Autor:            Dr. Vehbetu Zuhejli
Titulli:            Ligjet e sheriatit
Përktheu:       Dr. Musli Vërbani
Korrektura:    Burim Bunjaku
Formati:        6.9 x 9.5
Faqe:             226
Botues:          Botues Privat
Vendi:            Kaçanik

Vërtetë Islami dallohet me shtyllat e forta të saj, me rrënjët e thella gjithëpërfshirëse të saj, me burimet e ligjet e saj; është e përshtatshme për të gjitha kohërat. Është e nevojshme që teoritë e përgjithshme të saj të sqarohen, që me ato teori të kuptohen parimet e tërësishme; është e nevojshme që bazat e përgjithshme, ligjet juridike dhe shkencore të perceptohen, që të mund të praktikohen dispozitat e fikut dhe degët e shumënumërta të saj të detalizohen.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakKurani – Dr. Vehbetu Zuhejli
Artikulli tjetërLigji i shfuqizimit – Dr. Vehbetu Zuhejli