Kurani – Dr. Vehbetu Zuhejli

Autor:           Dr. Vehbetu Zuhejli
Titulli:           Kurani
Përktheu:      Dr. Musli Vërbani
Korrektura:    Burim Bunjaku
Formati:        6.9 x 9.5
Faqe:            54
Botues:         Botues Privat
Vendi:           Kaçanik

Burimet e ligjeve të sheriatit janë argumentet sheriatike prej të cilave nxirren ligjet e sheriatit.
Argument është shumësi i argumentit.
Gjuhësisht argument do të thotë: Udhëzues në diçka konkrete apo abstrakte.
Në terminologji: Është çështja me të cilën arrihet me shikim të shëndoshë në ligjin sheriativ praktik.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [406.23 KB]

Artikulli paraprakKundërshtimi dhe favorizimi i mendimeve – Dr. Vehbetu Zuhejli
Artikulli tjetërLigjet e sheriatit – Dr. Vehbetu Zuhejli