Ndejat e muajit Ramazan – Muhamed bin Salih el Uthejmin

NDEJAT E MUAJIT RAMAZAN
Bazuar mbi librin “Mexhalis shehr Ramadan” të shejkh Uthejmin rahimehullah
Ligjëroi: Hoxhë Lulzim Perçuku

Titulli në shqip: Ndejat e muajit Ramazan
Autori: Shejkh Muhamed bin Salih el Uthejmin
Ligjëroi: Hoxhë Lulzim Perçuku
Transkriptoi: Albiona Olluri
Faqosja dhe kopertina: Agron Hyseni

Përmbajtja:
Vlera e muajit Ramazan ……………………………………………….. 3
Vlera e agjërimit ………………………………………………………….13
Gjykimi për agjërimin e Ramazanit………………………………..23
Gjykimi për namazin e natës…………………………………………32
Vlera dhe llojet e leximit të Kuranit……………………………… 45
Kategoritë e njerëzve në agjërim………………………………….57
Kategoritë e njerëzve në agjërim………………………………… 70
Kategoritë e njerëzve në agjërim…………………………………80
Urtësitë e agjërimit ……………………………………………………. 93
Rregullat obligative të agjërimit………………………………….105
Rregullat e preferuara (pëlqyera) të agjërimit……………..120
Lloji tjetër i leximit të Kuranit……………………………………..135
Rregullat e leximit të Kuranit ……………………………………..148
Gjërat që e prishin agjërimin……………………………………….163
Kushtet për prishjen e agjërimit………………………………….178
Vlera e dhjetë netëve të fundit të Ramazanit………………. 191
Vlera e natës së Kadrit ……………………………………………… 202
Zekati i fitrit ……………………………………………………………… 214
Pendimi …………………………………………………………………….229
Përfundimi i muajit Ramazan……………………………………… 241

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [1.07 MB]

Artikulli paraprakLibri i Agjërimit – Salih ibn Feuzan el Feuzan
Artikulli tjetër30 ditë aktivitete me fëmijë për muajin Ramazan