Kushtet, shtyllat dhe obligimet e namazit – Abdulmuhsin Ibn Hamed el-Abadi

Autor:         Abdulmuhsin Ibn Hamed el-Abadi
Titulli:         Kushtet, shtyllat dhe obligimet e namazit
Përktheu:    Xhemal N. Jakupi
Formati:      A5
Faqe:          118
Botues:       Privat

Më tej, … Ky është shpjegim i librit të Shejhul Islam Muhammed ibën AbdulUehhab, RahimehUllah, me titullin “Kushtet, shtyllat dhe obligimet e namazit.” Libri në fjalë i përfshin nëntë kushtet, katërmbëdhjetë shtyllat dhe tetë obligimet e namazit. Kur e përmend kushtin e katërt të namazit, e që është largimi i papastërtisë, autori, RahimehUllah, i përmend edhe dhjetë kushtet e pastërtisë, gjashtë shtyllat e avdesit dhe obligimin për thënien “Bismil-lah” në fillim të avdesit, si dhe tetë anuluesit e avdesit.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakBesimi i dijetarëve të hadithit – Imam Ebu Bekr el-Isma’ili
Artikulli tjetërDëshiroj të jem ai që nuk duhet të jem – Dr. Musli Vërbani