Këshilla të dobishme për një jetë të lumtur – Abdurrahman ibn Nasir Es-Sadi

Autor:             Abdurrahman ibn Nasir Es-Sadi
Titulli:             Këshilla të dobishme për një jetë të lumtur
Përktheu:        Besnik Hamiti
R. gjuhësor:    E. Bakollari
Formati:          A5
Faqe:              33
Botues:           Gami Botime 

Mënyra themelore dhe më madhështore për arritjen e një jetese të mirë është imani dhe punët e mira. Allahu (‘Azze ue Xhel) thotë:
“Kush bën punë të mira, qoftë mashkull, qoftë femër, ndërsa është besimtar, vërtet që atij Ne do t’i japim një jetë të mirë; dhe Ne do t’i shpërblejmë ata sipas punëve më të mira që kanë bërë.” (en-Nahl, 97)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakDetyra e muslimanit karshi gabimeve të vëllezërve të tij – Abdulselam ibn Berxhes
Artikulli tjetërCfarë është Daveti Selefij – Ahmed ibn Jahja en-Nexhmij