Kënaqësia bashkëshortore – Muhammed Nasiruddin el-Albani

Autor:           Muhammed Nasiruddin el-Albani
Titulli:           Kënaqësia bashkëshortore
Përktheu:      Vedat Lut
Recensent:    Jusuf Hajrullahu
Lektore:        Lejla Shala
Formati:        8.5 x 11
Faqe:            41
Botues:         Botues Privat

Jeta e myslimanit është e bazuar e ndëtuar në principe, themele dhe në baza që duhet t’i praktikojë e t’i pasojë si mysliman, ndërsa para së gjithash si njeri të cilin Allahu i Lartësuar e ka nderuar kur thotë:
“Ne i kemi nderuar bijët e Ademit.” (El Isra, 70)
Në një vend tjetër thuhet: “Në të vërtetë, Ne e krijuam njeriun në trajtën më të përkryer.” (Et Tin, 4)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakBesimi i grupit të shpëtuar – Muhammed el-Uthejmin
Artikulli tjetërKushtet shtyllat dhe nevojat e namazit – Muhammed ibn Abdulvehabi