Kushtet shtyllat dhe nevojat e namazit – Muhammed ibn Abdulvehabi

Autor:       Muhammed ibn Abdulvehabi
Titulli:       Kushtet shtyllat dhe nevojat e namazit
Formati:    A5
Faqe:        27
Botues:     Privat

Kushtet e namazit janë nëntë:
1.Islami
2.Mendja e shëndoshë
3.Mbërritja e moshës madhore
4.Mungesa e papastërtisë rituale [dmth abdesi]
5.Heqja e pisllëkut
6.Mbulimi i auretit [pjesës së turpshme]
7.Hyrja e kohës së duhur
8.Drejtimi kah Kibla
9.Qëllimi

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakKënaqësia bashkëshortore – Muhammed Nasiruddin el-Albani
Artikulli tjetërSekularizmi dhe pasojat e tij – Muhammed Shakir esh-Sherif