Besimi i grupit të shpëtuar – Muhammed el-Uthejmin

Autor:         Muhammed el-Uthejmin
Titulli:         Besimi i grupit të shpëtuar
Përktheu:    Ebu Unejs
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          32
Botues:       Mburoja.net

Kam pranuar një rezyme të shkruar me një akide të shëndoshë, të cilën e përpiloi vëllai jonë, el-Alame1, i nderuari shejh Muhammed bin Salih el-Uthejmin, dhe të tërën e kam dëgjuar. E kam parë se ishte gjithëpërfshirëse, që shpjegonte akiden e ehli sunnetit dhe xhematit me temën mbi njësinë e All-llahut, emrat dhe cilësitë e Tij, si dhe me temën mbi besimin në melaiket, librat, profetët, Ditën e Gjykimit dhe paracaktimin e së mirës apo të keqes.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakLibri i Dijes – Muhammed el-Uthejmin
Artikulli tjetërKënaqësia bashkëshortore – Muhammed Nasiruddin el-Albani