Dispozitat e haxhit dhe umres – Muhammed Nasiruddin el-Albani

Autor:             Muhammed Nasiruddin el-Albani
Titulli:             Dispozitat e haxhit dhe umres
Përktheu:        E.U.Q.
Recensent:      Xheladin Leka
R. gjuhësor:    Mr. Arian Koçi
Formati:          A5
Faqe:              112
Botues:           Essebil

Dëshira për të thjeshtësuar dituritë e përgjithshme fe-tare më shtyu të përmbledh pikat kryesore të dispozitave të haxhit nga libri im “Haxhetun-Nebijj sal-lAllahu alejhi ve sel-lem kema revaha anhu Xhabir radijAllahu anhu”0F1. Ky version është i përafërt me formën e fletushkës sime: “Telhis Sifatu Salat en-Nebijj-ji sal-lAllahu alejhi ve sel-lem”, me përjashtim të disa gjërave të rëndësishme që kam sht-uar në këtë libër, të cilat nuk gjenden në librin “Haxhetu en-Nebijj” dhe as në shtojcën e tij.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [1.05 MB]

Artikulli paraprakVendimi i Islamit për lënësin e namazit – Muhammed Nasiruddin el-Albani
Artikulli tjetërBesimi në Zotin (1) – Dr. Musli Vërbani