Dallimi midis Keshillimit dhe Poshterimit – Rabi’a ibn Hadi el-Medkhalij

Autor:         Rabi’a ibn Hadi el-Medkhalij
Titulli:         Dallimi midis Keshillimit dhe Poshterimit
Përktheu:    Alban Malaj
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          35
Botues:       Selefi.org
Viti:            2012
Vendi:         Mekë

Këto janë disa fjalë të shkurtra dhe përmbledhëse rreth dallimit që ekziston midis këshillës dhe poshtërimit, ngase me të vërtetë këto të dyja kanë të përbashkët me njëra-tjetrën faktin që secila prej tyre konsiston në përmendjen dikujt diçka që ai e urren të përmendet. Por, për sa i përket dallimit që ato kanë nga njëra-tjetra, shumë njerëz janë të paqartë. Dhe Allahu është Dhënësi i suksesit për atë që është e saktë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprak40 Hadithe për fëmijë – Prof. Dr. M. Jashar Kandemir
Artikulli tjetërFragmente nga kuptimet e sures el-Fatiha – Rabi’a ibn Hadi el-Medkhalij