40 Hadithe për fëmijë – Prof. Dr. M. Jashar Kandemir

Autor:            Prof. Dr. M. Jashar Kandemir
Titulli:            40 Hadithe për fëmijë
Përktheu:       Fatmir Sulaj
Recensent:     Alban Kali
R. gjuhësor:   Dr. Irida Hoti
Formati:         8.5 x 11
Faqe:             107
Botues:          Progresi Botime
Viti:               2013
Vendi:            Shkodër

Fëmijë të dashur,
Ju e dini që Allahu i Lartësuar dëshiron që robërit e Tij të jenë të lumtur, andaj u dërgoi atyre Pejgamberët për ti mësuar se si mund të arrijnë gjer te lumturia. Pejgamberët janë udhëzuesit dhe mësuesit e njerëzve. Ata u mësojnë urdhërat e Allahut të Lartmadhëruar, dhe se si duhet të jetojnë në këtë botë. Kjo ka ndodhur kështu, që nga Pejgamberi i parë Ademi (a.s.) e deri te Pejgamberi i fundit, Hazreti Muhammedi (sal-lallahu alejhi ve sel-lem).

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [10.30 MB]

Artikulli paraprakAbëcëja e Kuranit – Progresi botime
Artikulli tjetërDallimi midis Keshillimit dhe Poshterimit – Rabi’a ibn Hadi el-Medkhalij