Çelësi i emrit madhështor – Ibrahim Muhamed el-Betaviju

Autor:         Ibrahim Muhamed el-Betaviju
Titulli:         Çelësi i emrit madhështor
Përktheu:    Dr. Musli Vërbani
Formati:      B5
Faqe:          143
Botues:       Privat
Viti:            2019
Vendi:         Kaçanik

Ishin adhurues gjatë natës, ndërsa kalorës gjatë ditës, ishin në sinqeritet ndaj Allahut dhe të dërguarit të Tij, andaj Allahu ua ka realizuar çka ju ka premtuar “…dhe nëse i ndihmoni Allahut, Ai ju ndihmon juve dhe ju forcon juve.” (Muhamed : 7) Pastaj filloi mashtrimi ndaj kësaj bote dhe kalimi në jetë tepër luksoze. Depërtoi filozofia greke me idhujtarinë e vet, me materializmin e vet, me modernizimin dhe me kulturën e vet.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakA nuk është koha që të bëhesh musliman? – Dr. Abdurrahman Shiha
Artikulli tjetërFrytet e takvasë – Muhammed el-Uthejmin