Argumente bazë të fikhut Hanefi – Abdurrahman bin Jusuf Mangera

Autor:           Abdurrahman bin Jusuf Mangera
Titulli:           Argumente bazë të fikhut Hanefi
Përktheu:      Fatmond Marku
Redaktorë:    Andrin Rasha
                     Haxhi Lika
Formati:        5.8 x 8.3
Faqe:            238
Botues:         Komuniteti Mysliman i Shqipërisë
Viti:              2017
Vendi:           Tiranë, Shqipëri

Libri “Argumentet bazë të fikhut Hanefi”, trajton disa çështje rreth namazit shumë të diskutuara në mesin e besimtarëve në mbarë botën, duke e shoqëruar me gjykimin e katër medhhebeve, por duke u përmbajtur më shumë në argumentin e tyre sipas medhhebit Hanefi.
Besoj se ky libër, do të plotësojë hapësirën e krijuar qysh me instalimin e sistemit komunist e deri në periudhën e tranzicionit që vendi ynë vazhdon të kalojë. Meqenëse diskutimet rreth tematikave që përmban libri në fjalë janë importuar edhe në Shqipëri gjatë viteve, jam i bindur se kjo vepër do të hedhë dritë dhe do të jetë më se orientuese për lexuesin shqiptar.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakMadhërimi i Allahut – Abdulaziz et-Tarifi
Artikulli tjetërKurani xhuz pas xhuzi