Përmbledhje e Akides së Selefëve të Devotshëm – Salih el-Feuzan

Autor:         Salih el-Feuzan
Titulli:         Përmbledhje e Akides së Selefëve të Devotshëm
Përktheu:    Muhamed Kallashi
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          27
Botues:       Selefi.org

Pra, çdo punë e cila nuk është ndërtuar mbi Akiden e shëndoshë, i refuzohet atij që e ka vepruar atë, sado që ta ketë lodhur veten dhe ta ketë shpenzuar jetën e tij për atë punë. Akide-ja është baza e fesë dhe thelbi i thirrjes së Pejgamberëve dhe të Dërguarve, prej të parit të tyre e deri tek i fundit, dhe robi do të pyetet për të në Ditën e Kijametit, sikurse ka ardhur në ether: “Për dy fjalë do të pyeten të parët dhe të fundit: çfarë adhuronit? Dhe si iu përgjigjët të Dërguarve”?

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [734.96 KB]

Artikulli paraprakLibri i teuhidit (Kitabu tevhid) – Salih el-Feuzan
Artikulli tjetërTriniteti, misteri shekullor i krishterimit – Senad Maku