Vlera e dhjetë ditëve të Dhul-Hixhes – Salih el-Feuzan

Autor:           Salih el-Feuzan
Titulli:           Vlera e dhjetë ditëve të Dhul-Hixhes
Përktheu:      Jeton Shasivari
                     Altin Dallashi
Formati:        8.5 x 11
Faqe:            14
Botues:         Privat

Me të vërtetë ne gjendemi para dyerve të ditëve të begatshme, ato janë dhjetë ditët (e muajit) Dhul-Hixheh, të cilave Allahu – i Patëmeta e i Lartësuar – ua ngriti vlerën, dhe vendosi në to mirësi të shumta për robërit e Tij. Nuk ka dyshim se jeta e muslimanit e gjitha është mirësi, nëse e shfrytëzon atë në adhurimin e Allahut dhe në punë të mira. E tëra është mirësi që në kohën kur arrin pjekurinë e deri kur Allahu ia merr shpirtin, nëse Allahu i jep sukses që t’i shfrytëzoj ditët e jetës së tij në punë të mira me të cilat e përgatit ahiretin e tij.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [484.72 KB]

Artikulli paraprakKuptimi i Devotshmërisë ndaj Allahut dhe Frytet e saj – Salih el-Feuzan
Artikulli tjetërTë drejtat e jomuslimanëve në shtetin islam – Salih el-Ajid