Statuti i familjes – Dr. Musli Vërbani

Autor:      Dr. Musli Vërbani
Titulli:      Statuti i familjes
Seria:      Fikhu i statutit personal
Formati:   A6
Faqe:       31
Botues:    Privat
Viti:         2016
Vendi:      Kaçanik

Statuti i familjes përfshinë tërësinë e rregullave me të cilat rregullohen marrëdhëniet
burrë – grua, marrëdhëniet fëmijë – prindër dhe marrëdhëniet prindër – fëmijë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakShkurorëzimi dhe ideti – Dr. Musli Vërbani
Artikulli tjetërTestamenti (Vasijeti) – Dr. Musli Vërbani