Ramazani dhe namazi i teravive në dritën e medhhebit hanefi – Dr. Shefik Kurdiq

Autor:       Dr. Shefik Kurdiq
Titulli:       Ramazani dhe namazi i teravive ne driten e medhhebit hanefi
Formati:    B5
Faqe:        57
Botues:     Sh.b. Sira

Libri i cili gjendet para jush është tentim i llojit të vet për të qartësuar të gjitha dyshimet lidhur me muajin e bekuar të Ramazanit. Edhe pse numri i faqeve i këtij libri nuk është i madh, libri nga përmbajtja dhe para së gjithash, për shkak të paraqitjes së tij shkencore hulumtuese dhe thelbësore, paraqet kontribut serioz dhe shumë me vlerë në literaturën e zhanrit fetar në gjuhën tonë.
Autori i tij, dijetari ynë i njohur, da’iu, vaizi, muderrisi, muhaddithi, doc. Dok. Shefik Kurdiq, pas librit për imam Ebu Hanifen dhe namazin në medh’hebin Hanefij, sërish i paraqitet lexuesve tanë, edhe këtë herë duke u dhënë një libër shumë interesant.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakNgritja e Islamit – Harun Jahja
Artikulli tjetërIslami, bazat dhe parimet e tij – Muhammed es-Suhejm