Përmbledhje lutjesh nga Kurani dhe suneti – Abdullah bin Ahmed el-Alefi

0
984

Autor:         Abdullah bin Ahmed el-Alefi
Titulli:         Përmbledhje lutjesh nga Kurani dhe suneti
Përktheu:    Mr. Shpend Zeneli
Formati:      A5
Faqe:          45
Botues:       Albislam
Viti:            Qershor, 2015
Vendi:         Shkup, Maqedonia veriore

“Dhe Zoti juaj thotë: “M’u lutni Mua, Unë do t’ju përgjigjem. Me të vërtetë se ata të cilët e përbuzin adhurimin ndaj Meje, ata pa dyshim që do të hyjnë në Xhehenem me poshtërim!”
Pejgamberi, -sal-Allahu alejhi ve selem-!, thotë: “Me të vërtetë Zoti i juaj i Gjallë, Fisnik, turpërohet kur robi i Tij i ngre duart lartë, t’ia kthejë bosh.”

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko