Muslimani Produktiv – Productivemuslim.com

Autor:         Productivemuslim.com
Titulli:         Muslimani Produktiv
Përktheu:    Hekuran Helshani
Formati:      11 x 8.5
Faqe:          31
Botues:       Privat
Viti:            2010
Vendi:         Prishtinë

ProductiveMuslim.com ka filluar si një revistë e imja personale online në të cilën arrija ti ruaj mendimet e mia rreth temave të cilat e lidhin Islamin me produktivitetin. Aq më shumë që shkruaja, aq më shumë e kuptoja boshllëkun që ekziston në ditët e sotme në diturinë se çka e bën një person produktiv dhe se si Islami – kur praktikohet si duhet – e rritë produktivitetin e personit. Me mbështetjen e një ekipi të mrekullueshëm, dhe një audience ndërvepruese, website-i u rrit në të fuqishëm e më të fuqishëm dhe përmbajtja jonë përparoi dhe evoluoi me kalimin e kohës. Gjithashtu, njerëzit filluan të kontribuonin në përmbajtjet tona dhe të shkruanin artikuj për ProductiveMuslim.com duke shtuar kështu llojllojshmëri në përmbajtjen që ne ofronim.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakShefati në ditën e gjykimit – Nasir el-Xhudeij
Artikulli tjetërDispozitat e Nikabit – Mus’ad Enver