Mjete të përshtatshme për një jetë të rehatshme – Abdurrahman es-Sa’dij

Autor:           Abdurrahman es-Sa’dij
Titulli:           Mjete të përshtatshme për një jetë të rehatshme
Përktheu:      Dr. Sedat Islami
Recensent:    Jusuf Kastrati
R. gjuhësor:  Jeton Koçinaj
Formati:        4.73 x 6.69
Faqe:            43
Botues:         IslamHouse.com
Viti:              2017
Vendi:           Riad, Arabi Saudite.

Çdo njeri në këtë botë synon të arrijë kënaqësi shpirtërore, të jetë i lumtur si dhe të mos vuajë nga brengat dhe problemet e ndryshme. Kjo, ngase vetëm kështu jetësohet jeta e bukur dhe arrihen lumturia e kënaqësia. Për të ardhur deri në këtë gjendje lumturie shpirtërore, duhet ndjekur disa rrugë fetare, disa të tjera natyrore dhe disa të treta praktike, të cilat, përveç besimtarit, askush tjetër nuk mund t’i harmonizojë. Të tjerët, edhe nëse arrijnë t’i sigurojnë këto kushte nga ndonjë këndvështrim, për të cilin dijetarët e tyre japin maksimumin, i arrijnë të paplota, rrjedhimisht nuk japin efekte të duhura.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakRregullat fikhore – Abdurrahman ed-Deuseri
Artikulli tjetërArsyeshmëria e teksteve – Dr. Vehbetu Zuhejli