Martesa – Muhammed ibn Salih el-Uthejmin

Autor:           Muhammed el-Uthejmin
Titulli:           Martesa
Përktheu:      Besim Gjelaj
Recensent:    Gazmend Mehmeti
Formati:        A5
Faqe:            44
Botues:         Mburoja.net
Vendi:           Medine, Arabi Saudite

“O ju njerëz! Kini frikë Zotin tuaj që ju ka krijuar prej një vete (njeriu) dhe nga ajo krijoi palën (shoqen) e saj, e prej atyre dyve u shtuan burra shumë e gra. Dhe kini frikë Allahun që më emrin e Tij përbetoheni. Ruajeni farefisin (akraballëkun), se Allahu është mbikëqyrës mbi ju” (En- Nisa 1).

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakGabime në të cilat bien disa haxhilerë – Muhammed ibn Salih el-Uthejmin
Artikulli tjetërBarrierat e dialogut dhe shkaqet e dështimit – Dr. Hajredin Hoxha