Madhështia e Islamit – Muhammed Muteveli Sharaviu

0
644

Autor:           Muhammed Muteveli Sharaviu
Titulli:           Madhështia e Islamit
Përktheu:      Dr. Musli Vërbani
Recensent:    Daut Shehu
Formati:        8.5 x 11
Faqe:            101
Botues:         Botues Privat
Vendi:           Kaçanik

Njeriu në jetën e tij ndryshon çdo ditë. Ne vërejmë se njeriu i nënshtrohet ligjeve për të cilat nuk di asgjë. Kur është i zgjuar ka ligj, ndërsa kur të jetë duke fjetur ka ligj tjetër, për të cilën gjendje (ligj) nuk dimë asgjë. Për këtë arsye, kur të flenë njeriu, ëndërron gjëra të cilat nuk i nënshtrohen mendjes dhe logjikës.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko