Komenti i Librit te Teuhidit – Vellimi – 01 – Muhammed el-Uthejmin

Autor:           Muhammed el-Uthejmin
Titulli:           Komenti i Librit te Teuhidit – Vellimi – 01
Përktheu:      Azem Bardhoshi
Recensent:    Ilir Haxhiaj
Formati:        6.7 x 9.5
Faqe:            512
Botues:         Essebil
Viti:              Mars, 2010

Teksti i “Librit të Teuhidit” është veçuar nga komenti i tij me anë të një vije në anë të tij. Kjo që ai të dallohet më lehtë për lexuesin. Materiali është pasuruar me referenca dhe për hadithet që nuk gjenden në dy librat e hadithit të Burahiut dhe Muslimit është vendosur vlerësimi i shejh Albanit për saktësinë e tyre. Gjithashtu janë vendosur edhe disa shënime, shumica e të cilave është marrë nga libri “Tejsirul Azizil Hamid” i shejh Sulejmanit.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab
Artikulli paraprakSexhdeja e Harreses – Muhammed el-Uthejmin
Artikulli tjetërKomenti i Librit te Teuhidit – Vellimi – 02 – Muhammed el-Uthejmin