Kandili i Ramazanit – Rashit Zylfiu

Kandili i Ramzanit

Këtë libër e kem hartuar si  botim special, në brendësinë e të cilit gjenden tridhjetë tema për tridhjetë ditë Ramazani. Ky kontribut modest është një përmbledhje materialesh të ndryshme që kemi shkruar, përkthyer, përmbledhur e përshtatur për besimtarët. Lus Zotin që kjo puhizë ditore të shërbejë edhe si një katalog udhërrëfyes gjatë ditëve të Ramazanit.

Autor: Rashit Zylfiu

Recensoi: Dr. Sedat Islami

Korrektor letrar:Mr. Arjan Koçi

Ballina dhe radhitja kompjuterike:Avni G. Gashi

Boton: KBI-Gjilan

Tirazhi: 3000

Prill/ Ramazan, 2017

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [14.95 MB]

Shkarko librin:Kandili i Ramazanit

VLERËSIM
Vleresimi
Artikulli paraprak10 Sfidat e Jetës – Rashit Zylfiu
Artikulli tjetërAjka e kuptimit të dhjetë sureve të fundit të Kur’anit – Rashit Zylfiu
kandili-i-ramzanit-rashit-zylfiuKandili i Ramzanit Këtë libër e kem hartuar si  botim special, në brendësinë e të cilit gjenden tridhjetë tema për tridhjetë ditë Ramazani. Ky kontribut modest është një përmbledhje materialesh të ndryshme që kemi shkruar, përkthyer, përmbledhur e përshtatur për besimtarët. Lus Zotin që kjo...