Emërtoni fëmijët me emra të bukur – Dr. Musli Vërbani

Autor:        Dr. Musli Vërbani
Titulli:        Emërtoni fëmijët me emra të bukur
Seria:        Fikhu i statutit personal
Formati:     A5
Faqe:         102
Botues:      Privat
Viti:           2011
Vendi:        Kaçanik

Fëmijët në islam janë qetësim i shpirtit, lumturi e jetës, lule e familjes, zbukurim i shoqërisë. Për ketë Zoti i Madhëruar në Kur`an thotë: “Edhe ata që thonë: “O Zoti ynë, na dhuro gëzim në gratë dhe fëmijët tanë, dhe na bën neve shembull për të devotshmit.” (Furkan, 74)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakE drejta trashëgimore në Islam – Dr. Musli Vërbani
Artikulli tjetërNata e dhëndërrisë – Dr. Musli Vërbani