Edukata në miqësi – Ebu Hamid el Gazali

Autor:         Ebu Hamid el Gazali
Titulli:         Edukata në miqësi
Përktheu:    Is-hak Shala
                   Abdullah B. Ferizi
Lektor:        Artan Sadiku
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          204
Viti:            2016
Vendi:         Prishtinë

Dije se: dashuria ndaj tjetrit për rizanë e Allahut dhe vëllazëria në rrugë të fesë janë ndër vlerat më të larta në afrim Allahut, dhe janë prej ibadeteve më të bukura. Por, kjo
ka disa kushte. Shokë llogariten ata që duhen për Allahun duke respektuar këto kushte. Gjithashtu, ka disa të drejta të cilat duhet respektuar nga të dyja palët, në mënyrë që të arrihet vëllazëria. Vetëm me respektimin e këtyre kushteve njeriu gjithnjë e më shumë i afrohet Allahut dhe, duke ruajtur këto kushte ? arrin grada të larta.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [1.20 MB]

Artikulli paraprakEdukata e të ushqyerit – Ebu Hamid el Gazali
Artikulli tjetërFshehtësitë e agjërimit – Ebu Hamid el Gazali