E drejta Islame (Fikh 3) – Qendra e Studimeve Shkencore Islamike

Autor:                                Qendra e Studimeve Shkencore Islamike
Titulli:                                E drejta Islame (Fikh 3)
Përkthyes:                          Dr. Mithat Hoxha
Korrektura dhe redaktimi:    Komuniteti Mysliman i Shqipërisë
Formati:                             8.5 x 11
Faqe:                                 114
Botues:                              Sh.B. Erkam
Tirazhi:                              2000
Viti:                                   2013
Vendi:                                Stamboll, Turqi

Familja është njësia më e vogël e shoqërisë dhe guri i themelit të saj. Ç’është qeliza te gjallesat, është edhe familja për shoqërinë. Në jetën e shoqërisë, mbrojtja, zhvillimi dhe fuqizimi i vlerave fetare, kombëtare, moraloetike si dhe i vlerave të tjera shoqërore realizohen me një familje të shëndoshë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakE drejta Islame (Fikh 2) – Qendra e Studimeve Shkencore Islamike
Artikulli tjetërHadith 1 – Qendra e Studimeve Shkencore Islamike