DITURIA ISLAME 347

DITURIA ISLAME REVISTË MUJORE FETARE, SHKENCORE E KULTURORE
NUMËR 347• VITI 33 • TETOR 2019 • SAFER / REBIUL-EVVEL 1441 •

Editoriali 4
Sabri Bajgora
Komentimi i kaptinës “Llukman” – (2) 5
Nexhat Ibrahimi
Emrat me origjinë arabe në Spanjë 9
Dr. Ajni Sinani
I Dashuri ynë, Muhamedi a.s. 11
Dr. Ejup Haziri
Çështja e përshëndetjes me dorë pas namazit 13
Dr. Ilmije Kuqi
Etika e hyrjes në xhami (2) 16
Mesud Sabri
Hukmi i faljes së namazit në karrige 18
Azmir Jusufi (PhDc)
Hyritë në Kuran 20
Prof.dr. Fadil Maloku
A përputhen Demokracia dhe Islami? (1) 23
Dr. Rexhep Suma
Gradualiteti në thirrjen islame (2) 26
Hetem Sopjani
Dituria, arma e besimtarit 28
Letër Mësuesit! 29
Demir RESHITI
Libër me vlera të pakontestueshme historike e fetare 30
Mr. Nashit Ferati
Globalizimi dhe të vërtetat e reja (2) 32
Prof. dr. Adem Zejnullahu
Një jetë kushtuar fesë e atdheut 34
Aktivitete 37
Hafiz Ali Korçës 52
Ilmi Rexhepi
Dy emra 54
Fjalëtërthore 55

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [2.00 MB]

Artikulli paraprakDITURIA ISLAME 346
Artikulli tjetërDITURIA ISLAME 348