Dhjetëshi i fundit i Ramazanit – Agron Krasniqi, Vjosa Kabashi

Autor:         Agron Krasniqi, Vjosa Kabashi
Titulli:         Dhjetëshi i fundit i Ramazanit
Kopertina:   Arbër Deva
Faqosja:      Agron Krasniqi
Formati:      A5
Faqe:          54
Botues:       Privat
Vendi:         Riad, Arabi Saudite
Viti:            2021

Falënderojmë Allahun i Cili me urtësinë dhe mëshirën e Tij, ka veçuar disa kohë nga të tjerat, disa muaj nga të tjerët, disa ditë nga të tjerat; ashtu që, ka dalluar në vlerë muajin Ramazan nga muajt tjerë, pastaj, ka dalluar dhjetë netët e fundit të muajit Ramazan nga të tjerat, e mes këtyre dhjetë netëve ka dalluar Natën e Kadrit e cila është më e vlefshme se një mijë muaj. Ka dalluar dhjetë ditët e muajit Dhul Hixhe nga ditët tjera, mes këtyre ditëve ka dalluar ditën e Arafatit dhe ditën e Kurban Bajramit. Dhe ka dalluar ditën e Xhuma nga ditët tjera të javës, pastaj ka dalluar çastin e fundit të ditës së xhuma nga pjesa tjetër e kësaj dite. E kështu me radhë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakIslami me pak fjalë – Dr. Muhamed es Suhajm
Artikulli tjetërTridhjetë çështje bashkëkohore fikhore rreth agjërimit – Ed-Durar Es-Senije