BallinaPolitikëQeverisja Islame

Qeverisja Islame

Islami ndërmjet lindjes dhe perëndimit – Alija Izetbegoviç

Autor:            Alija Izetbegoviç Titulli:            Islami ndërmjet lindjes dhe perëndimit Recensentë:   Prof. Dr. Musa Gashi                      Nexhat Ibrahimi R. Gjuhësor:   Fatmire Ajdini - Hoxha Formati:         8.5 x 11 Faqe:         ...

Transformimi qytetërimor dhe bota muslimane – Ahmet Davutogllu

Autor:          Ahmet Davutogllu Titulli:          Transformimi qytetërimor dhe bota muslimane Përktheu:     Redi Shehu, Olsi Jazexhiu Recensent:   Husamedin Abazi Formati:       9.5 x 15 Faqe:           249 Botues:        Logos-A Viti:             2005 Vendi:          Shkup Vepra që...